Je kaart delen, downloaden of afdrukken

Je kunt je kaarten online delen met anderen, kaartinformatie downloaden voor andere apps of kaarten afdrukken.

My Maps is niet beschikbaar voor iPhone of iPad, maar je kunt je My Maps-kaarten bekijken via Google Maps op je computer.

Een nabootser melden

Als je denkt dat iemand een Gmail-adres heeft gemaakt om je identiteit na te bootsen, kun je dit doen:

• Een melding indienen bij je lokale wetshandhavende instantie. In de Verenigde Staten kun je bijvoorbeeld contact opnemen met het Internet Crime Complaint Center.
  • Contact opnemen met de lokale instantie voor consumentenbescherming.

Bij nabootsing van identiteit kan My Maps niet deelnemen aan bemiddeling waarbij derden zijn betrokken. Lees meer informatie over de Gebruiksvoorwaarden van Gmail.