Je kaart delen, downloaden of afdrukken

Je kunt je kaarten online delen met anderen, kaartinformatie downloaden voor andere apps of kaarten afdrukken.

Je kaart delen op social media of op je website

1. Log op je computer in bij My Maps.
  2. Zoek de kaart.
  3. Klik bovenaan de thumbnail aan de rechterkant op Delen Share trip.
  4. Kies hoe je de kaart wilt delen.
  5. Volg de instructies op het scherm.

Bewerkingsrechten voor je kaart

1. Log op je computer in bij My Maps.
  2. Open een kaart.
  3. Klik in het linkerdeelvenster op Delen Bijdrager toevoegen.
    • Link delen toestaan: deel je URL met specifieke mensen.
    • Je kaart openbaar maken: sta iedereen toe je kaart te vinden.
  4. Klik op Klaar of Wijzigingen opslaan.

Als je een gedeelde kaart niet kunt vinden of bewerken, check je het volgende:

• De kaart is niet verwijderd.
  • Je gebruikt het juiste account.
  • Je bent gemachtigd.

Kaartinformatie downloaden

1. Log op je computer in bij My Maps.
  2. Open een kaart.
  3. Klik in het linkerdeelvenster op Menu Meer en dan Exporteren naar KML/KMZ.
  4. Volg de instructies op het scherm.

Laaggegevens downloaden

Je kunt individuele lagen exporteren naar een csv-bestand, maar niet naar Maps.

1. Log op je computer in bij My Maps.
  2. Open een kaart.
  3. Klik in het linkerdeelvenster op Menu Meer en dan Gegevens exporteren en dan Csv.
  4. Volg de instructies op het scherm.

Een kaart afdrukken

1. Log op je computer in bij My Maps.
  2. Open een kaart.
  3. Klik in het linkerdeelvenster op Menu Meer en dan Kaart afdrukken.
  4. Volg de instructies op het scherm.

Je kaart toevoegen aan een website

1. Log op je computer in bij My Maps.
  2. Open een kaart.
  3. Klik in het linkerdeelvenster op Delen of Menu Meer en dan Insluiten op mijn site.
    • Zorg ervoor dat de kaart openbaar is.
  4. Volg de instructies op het scherm.

Een nabootser melden

Als je denkt dat iemand een Gmail-adres heeft gemaakt om je identiteit na te bootsen, kun je dit doen:

• Een melding indienen bij je lokale wetshandhavende instantie. In de Verenigde Staten kun je bijvoorbeeld contact opnemen met het Internet Crime Complaint Center.
  • Contact opnemen met de lokale instantie voor consumentenbescherming.

Bij nabootsing van identiteit kan My Maps niet deelnemen aan bemiddeling waarbij derden zijn betrokken. Lees meer informatie over de Gebruiksvoorwaarden van Gmail.