La pàgina que has sol·licitat actualment no està disponible en el teu idioma. Pots seleccionar un altre idioma a la part inferior de la pàgina o bé traduir de manera instantània qualsevol pàgina web a l'idioma que vulguis mitjançant la funció de traducció integrada de Google Chrome.

Informar de un problema y enviar comentarios

Puedes enviar comentarios sobre My Maps, así como informarnos sobre errores de un mapa o contenido que no sea correcto.

1. En el ordenador, abre My Maps.
  2. Abre o crea un mapa.
  3. En la parte inferior, haz clic en Ayuda Ayuda.
  4. Selecciona Enviar comentarios, Informar sobre contenido inadecuado o Informar de carreteras o lugares incorrectos.
  5. Sigue los pasos y haz clic en Enviar o en Aceptar.