Lijnen en vormen tekenen in My Maps

U kunt op de kaart een pad tekenen of een gebied markeren door lijnen en vormen te tekenen.

Een lijn of vorm tekenen

1. Log op uw computer in bij My Maps.
  2. Open of maak een kaart. Kaarten hebben de volgende groottelimieten:
    • Tot 10.000 lijnen, vormen of plaatsen
    • Tot 50.000 totale punten (in lijnen en vormen)
    •  Tot 20.000 gegevenstabelcellen
  3. Klik op 'Een lijn tekenen' Een lijn of vorm tekenen en dan Lijn of vorm toevoegen.
  4. Selecteer een laag en klik op het punt waar u wilt beginnen met tekenen. Een laag kan 2000 lijnen, vormen of plaatsen bevatten.
  5. Klik op elke hoek of bocht van uw lijn of vorm. Als u de kaart wilt verplaatsen, klikt u erop en houdt u de linkermuisknop ingedrukt.
  6. Wanneer u klaar bent met tekenen, dubbelklikt u of voltooit u de vorm.
  7. Geef de lijn of vorm een naam.
  8. Klik op Opslaan wanneer u klaar bent.

Lijnen of vormen bewerken of verwijderen

1. Log op uw computer in bij My Maps.
  2. Open of maak een kaart.
  3. Klik op een bestaande plaats op de kaart. U kunt wijzigingen aanbrengen met de pictogrammen rechtsonder in het vak dat verschijnt.
    • Een foto verwijderen: Klik op Bewerken Bewerken. Ga naar de foto en klik op Verwijderen Verwijderen.
    • Een plaats verplaatsen: Sleep het element op de kaart.