Een kaart maken of openen

Gebruik My Maps om uw eigen kaarten te maken of te bekijken.

Een kaart maken

1. Log op uw computer in bij My Maps.
  2. Klik op Nieuwe kaart maken.
  3. Klik in de linkerbovenhoek op 'Naamloze kaart'.
  4. Geef de kaart een naam en een beschrijving.

Een kaart openen

1. Log op uw computer in bij My Maps.
  2. U ziet kaarten die u heeft gemaakt of bekeken en kaarten die met u zijn gedeeld.
  3. Optioneel: als u populaire kaarten en onze tips wilt zien, klikt u op Verkennen.

De stijl van een kaart wijzigen

1. Log op uw computer in bij My Maps.
  2. Open een kaart die u kunt bewerken of maak een kaart.
  3. Klik onder in het linkerdeelvenster naast Basiskaart op de pijl omlaag Pijl-omlaag.
  4. Klik op een van de afbeeldingen om een stijl te kiezen.

Kaarten bekijken die u niet kunt bewerken

Als u een kaart kunt openen maar niet kunt bewerken, bevindt u zich in de weergavemodus. In de weergavemodus kunt u het volgende doen:

• Zoeken in de content van de kaart
  • Lagen weergeven of verbergen
  • De kaart weergeven met satellietbeelden
  • De kaart delen, exporteren en afdrukken

Als u de eigenaar van een kaart bent en wilt zien hoe deze eruitziet in de weergavemodus, klikt u op Voorbeeld weergeven.

Neem contact op met de eigenaar van de kaart als u een kaart wilt bewerken waarvan u niet de eigenaar bent.