Miten Google Mini eroaa Google Search Appliancesta?

Google Mini on suunniteltu pienten ja keskisuurten käyttäjien tarpeisiin. Mini tarjoaa Web-pohjaisen sisällön ja tiedostojärjestelmien sisällön tehokkaan hakupalvelun, joka voidaan kohdistaa jopa 300 000 asiakirjaan (tai URL-osoitteeseen). Google Search Appliance on suunniteltu suuremmille yrityksille ja se kykenee käsittelemään jopa 15 miljoonaa asiakirjaa. Search Appliance sisältää myös joukon toimintoja, kuten tietokannan suoran indeksoinnin ja RAID-tuen (joka takaa jatkuvan palvelun mahdollisen kiintolevyn pettämisen varalta) sekä asiakirjojen käyttötasojen suojauksen. Nämä ovat vain Google Search Appliancen ominaisuuksia. Katso lisätiedot vertailutaulukosta.