Kan de Google Mini in een weergavetechnologie zoals ASP.NET worden geïntegreerd?

De Google Mini wordt als een hardware-/software-oplossing geleverd, die door de klant wordt gehost. Het systeem biedt een standaard HTML-zoekinterface die kan worden aangepast. Zoekresultaten zijn ook in XML-formaat beschikbaar, zodat zij gemakkelijk met allerlei weergavetechnologieën zoals ASP.NET kunnen worden geïntegreerd.