Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Utilitzar l'aplicació Missatges de Google per xatejar amb empreses

Pots xatejar directament amb empreses a la Cerca de Google mitjançant Missatges de Google.

Abans de començar

Inicia la sessió al teu Compte de Google a Missatges de Google. Obtén informació sobre com funciona Missatges de Google amb el teu Compte de Google.

La teva informació, inclosos l'adreça electrònica i el número de telèfon, no es comparteix quan envies missatges a una empresa des de la Cerca de Google. La conversa està enllaçada al teu Compte de Google i disponible en tots els teus dispositius enllaçats.

Les empreses veuen el teu nom i la teva foto de perfil, però no reben informació fins que no els envies un missatge.

Pots exportar i baixar converses per conservar-ne un registre i utilitzar-les amb altres productes de Google. Obtén informació sobre com pots baixar les teves dades.

Quan envies missatges a una empresa, compartim l'idioma preferit que tens al dispositiu perquè, quan sigui possible, et puguin respondre en el mateix idioma.

Pots canviar les preferències d'idioma a la configuració del dispositiu. Els canvis poden tardar fins a 24 hores a aplicar-se.

T'aconsellem que t'ho pensis bé abans de compartir informació sensible amb una empresa, com ara:

• Números de targeta de crèdit
  • informació bancària
  • números de la seguretat social, del document nacional d'identitat o passaport, o d'un altre document d'identificació oficial
  • contrasenyes i altres dades d'inici de sessió
  • Registres sanitaris
  • Qualsevol informació personal que vulguis mantenir en privat

Iniciar una conversa

Important: si una empresa configura Missatges de Google, als resultats de la cerca es mostrarà un botó de xat .

1. Al teu dispositiu Android, a la Cerca de Google, cerca una empresa.
  2. Toca el botó de xat .
  3. Escriu el missatge i toca Envia Envia.

Cercar una conversa

Els xats amb empreses es mostren amb les teves converses a Missatges de Google. També pots cercar una conversa a Missatges de Google pel nom de l'empresa, igual que cerques altres contactes.

Rebràs una notificació si l'empresa et respon després de sortir de la conversa.

Bloquejar una conversa i informar-ne

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre Missatges de Google .
  2. Mantén premuda la conversa que vols marcar com a brossa.
  3. Toca Bloqueja Bloqueja i, a continuació, Marca com a brossa i, a continuació, D'acord.

Bloquejar contingut des d'una conversa

També pots obrir una conversa i marcar-la com a contingut brossa.

A la conversa, toca Menú Més i, a continuació, Detalls i, a continuació, Bloqueja i marca com a brossa i, a continuació, D'acord.

Suprimir una conversa

Important: si suprimeixes una conversa d'un dispositiu, se suprimirà permanentment dels dispositius enllaçats, però és possible que l'empresa en qüestió et continuï responent.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre Missatges de Google .
  2. Mantén premuda la conversa que vols suprimir.
  3. Toca Suprimeix .
  4. Per confirmar l'acció, toca Suprimeix.

Suprimir una conversa des de dins

Pots obrir una conversa i suprimir-la des de dins.

1. A la conversa, toca Menú Més i, a continuació, Suprimeix.

2. Per confirmar l'acció, toca Suprimeix.

Activar o desactivar les confirmacions de lectura dels missatges

Les confirmacions de lectura s'activen automàticament per als missatges d'empreses. Si les desactives, les empreses ja no rebran l'estat "Llegit" quan obris els seus missatges.

Per activar o desactivar les confirmacions de lectura de missatges a la Cerca de Google, segueix aquests passos:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre Missatges de Google .

2. Obre la conversa amb l'empresa.

3. A la part superior, toca Menú Més i, a continuació, Confirmacions de lectura.

4. Activa o desactiva l'opció Envia confirmacions de lectura.

Més informació sobre Business Messages

Per intercanviar missatges directament amb les empreses, fes clic al botó de xat de la Cerca, de Maps o de llocs web de tercers. Business Messages recull determinada informació teva per intercanviar missatges. Part d'aquesta funcionalitat utilitza Serveis de Google Play.

Quan envies missatges a una empresa mitjançant Business Messages:

• El teu nom i la teva foto de perfil es comparteixen amb l'empresa.
  • Els missatges que redactes i les fotos que decideixes enviar s'envien a l'empresa en qüestió, es desen amb l'emmagatzematge al núvol i se sincronitzen en tots els teus dispositius.
  • Google recull la teva adreça electrònica per gestionar el teu compte, però no la compartim amb les empreses a què has enviat missatges.
  • Compartim l'idioma del teu dispositiu amb l'empresa perquè et pugui respondre en el teu idioma preferit.
  • Per millorar els nostres serveis i resoldre problemes, Business Messages recull la teva informació d'ús, els registres de bloquejos i els diagnòstics.

Consell: els missatges que enviïs amb el teu Compte de Google s'emmagatzemen i s'encripten amb Google Cloud.