Förbättra meddelandefunktionen med RCS. Läs om att aktivera RCS-chattar.

Redigera gruppmeddelandealternativ

• Gruppkonversationer: Skicka ett mms-svar till alla mottagare.
  • Mass-sms: Skicka ett sms-svar till alla mottagare och få enskilda svar.

Ändra hur du skickar gruppmeddelanden

1. Öppna Google Messages .
  2. Tryck på din profilbild eller ikon följt av Meddelandeinställningarföljt av Avancerat följt av Gruppmeddelanden.
  3. Välj mass-sms eller grupp-mms som standard.

Lägga till, lämna eller namnge en gruppkonversation

Om alla gruppens medlemmar har aktiverat RCS-chattar går det att ändra alternativen för gruppkonversationer:

• Om du vill lägga till personer i en grupp under en pågående konversation kan du trycka på Mer Mer följt av Personer och alternativ följt av Lägg till personer.
  • Om du vill lämna en grupp under en pågående konversation kan du trycka på Mer Mer följt av Personer och alternativ följt av Lämna grupp.
  • Det går att namnge en grupp när du skapar den. Endast du ser gruppnamnet.
  • Om du vill byta namn på en grupp kan du trycka på Mer Mer följt av Gruppinformation. Tryck på gruppnamnet och ange det nya namnet. Tryck på OK.