Paranna viestikokemustasi RCS:n avulla. Katso, miten RCS-chatit laitetaan päälle.

Ryhmäviestiasetusten muokkaaminen

• Ryhmäkeskustelut: Lähetä MMS-viestivastaus kaikille vastaanottajille.
  • Joukkotekstiviesti: Lähetä tekstiviestivastaus kaikille vastaanottajille, niin saat yksittäisiä vastauksia.

Ryhmäviestien lähetystavan muuttaminen

1. Avaa Google Messages .
  2. Napauta profiilikuvaasi tai kuvaketta ja sitten Messages-asetukset ja sitten Lisäasetukset ja sitten Ryhmäviestit.
  3. Valitse joukkotekstiviesti tai MMS-ryhmäviesti oletukseksi.

Käyttäjän lisääminen ryhmäkeskusteluun, ryhmäkeskustelusta poistuminen ja ryhmäkeskustelun nimeäminen

Jos kaikki ryhmän jäsenet ovat ottaneet RCS-chatit käyttöön, voit muuttaa ryhmäkeskustelujen asetuksia:

• Voit lisätä jäseniä ryhmään keskustelun aikana valitsemalla Lisää Lisää ja sitten Henkilöt ja asetukset ja sitten Lisää ihmisiä.
  • Voit poistua ryhmästä keskustelun aikana valitsemalla Lisää Lisää ja sitten Henkilöt ja asetukset ja sitten Poistu ryhmästä.
  • Voit nimetä ryhmän sen luomisen yhteydessä. Vain sinä näet ryhmän nimen.
  • Jos haluat nimetä ryhmän uudelleen, valitse Lisää Lisää ja sitten Ryhmän tiedot. Napauta ryhmän nimeä ja kirjoita uusi nimi. Valitse OK.