Giv din beskedoplevelse et boost med RCS. Se, hvordan du aktiverer RCS-chatsamtaler.

Rediger valgmuligheder for gruppebeskeder

• Gruppesamtaler: Send et svar via mms til alle modtagere.
  • Masse-sms: Send et svar via sms til alle modtagere, og få individuelle svar.

Skift, hvordan du sender gruppebeskeder

1. Åbn Google Beskeder .
  2. Tryk på dit profilbillede eller -ikon og derefter Indstillinger for beskeder og derefter Avanceret og derefter Gruppebeskeder.
  3. Vælg massebesked eller gruppe-mms som din standard.

Føj til, forlad eller navngiv en gruppesamtale

Hvis alle dine gruppemedlemmer har aktiveret RCS-chatsamtaler, kan du ændre valgmuligheder for gruppesamtaler:

• Hvis du vil føje personer til en gruppe fra en samtale, skal du trykke på Mere Mere og derefter Personer og valgmuligheder og derefter Tilføj personer.
  • Hvis du vil forlade en gruppe fra en samtale, skal du trykke på Mere Mere og derefter Personer og valgmuligheder og derefter Forlad gruppe.
  • Når du opretter en gruppe, kan du give den et navn. Det er kun dig, der kan se gruppens navn.
  • Hvis du vil omdøbe en gruppe, skal du trykke på Mere Mere og derefter Gruppeoplysninger. Tryk på gruppens navn, og angiv det nye navn. Tryk på OK.