Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Editar les opcions dels missatges de grup

Pots editar la configuració de les converses de grup a Missatges de Google.

• Converses de grup: envia una resposta per MMS a tots els destinataris.
  • SMS massiu: envia una resposta per SMS a tots els destinataris i rep respostes individuals.

Canviar la manera d'enviar missatges de grup

1. Obre Missatges de Google .
  2. Toca la teva foto o icona de perfil i, a continuació, Configuració de Missatges i, a continuació, Configuració avançada i, a continuació, Missatge de grup.
  3. Tria els SMS massius o els MMS de grup com a opció predeterminada.

Posar nom a una conversa de grup, afegir-hi participants o sortir-ne

Si tots els membres del teu grup tenen els xats RCS activats, pots canviar les opcions de les converses de grup:

• Per afegir persones a un grup des d'una conversa, toca Més Més i, a continuació, Persones i opcions i, a continuació, Afegeix persones.
  • Per sortir d'un grup des de dins d'una conversa, toca Més Més i, a continuació, Persones i opcions i, a continuació, Surt del grup.
  • Pots posar un nom al grup quan el creïs (només el podràs veure tu).
  • Per canviar el nom d'un grup, toca Més Més i, a continuació, Detalls del grup. Toca el nom del grup i escriu-hi el nou. Toca D'acord.