Giv din beskedoplevelse et boost med RCS. Se, hvordan du aktiverer RCS-chatsamtaler.

Dine chatsamtaler forbliver private med spamregistrering

Med spamregistrering i realtid gør Google Beskeder det nemmere og mere sikkert at chatte. Spamregistrering beskytter dine beskeddata, samtidig med at dine beskeder holdes private. Desuden er det valgfrit, så det er dig, der bestemmer.

Beskeder, der registreres som spam, kan blive droppet, og afsendere kan blive suspenderet, hvis de overtræder Googles servicevilkår.

Sådan fungerer spamregistrering

Google Beskeder forsøger at registrere formodet spam og skjuler det i spammappen. Hvis du får en advarsel om formodet spam i Google Beskeder, kan du give Google besked om, hvorvidt der er tale om spam, ved at trykke på "Rapportér spam" eller "Ikke spam".

Sådan beskytter vi dine data

Vi bruger data uden at identificere dig personligt.

Når spambeskyttelse er aktiveret, bruger Google Beskeder de modeller til maskinlæring, som kører på din enhed, til at registrere kendte spammønstre i dine beskeder. Google Beskeder deler eller sender ikke dine beskeders indhold til Googles servere, medmindre du rapporterer beskeder som spam. Selv når du ikke har dataforbindelse, kan Google Beskeder registrere spam på din enhed.

Afhængigt af de funktioner, du har tilvalgt, sendes spamoplysninger anonymt til Google for at forbedre beskyttelsen mod spam og misbrug. Google gemmer midlertidigt telefonnumrene på de beskeder, som du modtager fra personer, der ikke er i dine kontakter, samt gemmer midlertidigt dit land og andre ikke-personhenførbare oplysninger. Google gemmer ikke data om blivende identitetsoplysninger som dit navn eller telefonnummer. Det betyder, at Google ikke ved, hvem du sender beskeder til.

Google Beskeder kombinerer de tilgængelige data fra din enhed og Googles servere for at forbedre spamregistreringen. Dette sker på din enhed.

Få flere oplysninger om rapportering af spam eller blokering af et nummer.

Du bestemmer

Spambeskyttelse aktiveres automatisk, og du får besked, når det sker. Du kan til enhver tid deaktivere funktionen i indstillingerne:

1. Åbn Google Beskeder .
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav øverst til højre.

3. Tryk på Indstillinger for Beskederog så Spambeskyttelse.
    • Du kan kun finde "Spambeskyttelse", hvis indstillingen er tilgængelig på din enhed.
  4. Slå indstillingen Aktivér spambeskyttelse til eller fra.