Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Mantenir la privadesa dels teus xats amb la detecció de contingut brossa

La detecció de contingut brossa en temps real de l'aplicació Missatges de Google permet xatejar amb més facilitat i seguretat. Funciona amb les dades dels teus missatges, alhora que manté la privadesa d'aquests missatges. A més, és opcional: tu tens el control.

Els missatges que es detecten com a contingut brossa es poden ometre i els remitents es poden suspendre si es detecta que infringeixen les condicions del servei de Google.

Com funciona la detecció de contingut brossa

Missatges de Google prova de detectar el possible contingut brossa i l'amaga a la carpeta de contingut brossa. Si reps un advertiment sobre possible contingut brossa a Missatges de Google, pots confirmar a Google si es tracta d'aquest tipus de contingut tocant "Marca com a brossa" o "No marquis com a brossa".

Com protegim les teves dades

Utilitzem les dades sense identificar-te personalment.

Quan s'activa Protecció contra contingut brossa, Missatges de Google utilitza models d'aprenentatge automàtic que funcionen al dispositiu per detectar patrons de contingut brossa coneguts als teus missatges. Missatges de Google no comparteix ni envia el contingut dels teus missatges als servidors de Google, tret que informis dels missatges que inclouen aquest tipus de contingut. Encara que no tinguis connexió de dades, Missatges de Google pot detectar contingut brossa al dispositiu.

Segons les funcions que hagis activat, la informació sobre contingut brossa s'enviarà a Google de manera anònima per millorar la protecció contra aquest tipus de contingut i els usos abusius. Google emmagatzema temporalment els números de telèfon dels missatges que reps de persones que no formen part dels teus contactes, el teu país i altres dades no identificatives. Google no emmagatzema dades sobre identificadors persistents, com el teu nom o número de telèfon. Per tant, Google no sap amb qui intercanvies missatges.

Missatges de Google combina les dades disponibles del teu dispositiu i dels servidors de Google per millorar la detecció de contingut brossa. Aquest procés té lloc al teu dispositiu.

Obtén més informació sobre com pots informar de contingut brossa o bloquejar un número de telèfon.

Tu decideixes

La protecció contra contingut brossa s'activa automàticament; quan això passa, reps una notificació. Pots desactivar-la sempre que vulguis des de la configuració:

1. Obre Missatges de Google .
  2. A la part superior dreta, toca la teva foto o inicial de perfil.

3. Toca Configuració de Missatges i després Protecció contra contingut brossa.
    • L'opció "Protecció contra contingut brossa" només es mostrarà si està disponible al teu dispositiu.
  4. Activa o desactiva l'opció Activa la protecció contra contingut brossa.