Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Com Missatges de Google millora els suggeriments amb la tecnologia federada

Missatges de Google utilitza una tecnologia segura i federada perquè puguis obtenir funcions intel·ligents millors i més personalitzades, com ara Resposta intel·ligent i altres suggeriments de suport, alhora que les converses es mantenen privades al teu telèfon.

Més informació sobre les anàlisis federades del blog de Google AI

Més informació sobre l'aprenentatge federat de Google AI

Com funciona la tecnologia federada

Si tens activada l'opció de configuració Ajuda a millorar Missatges, la tecnologia federada funcionarà amb els teus missatges, les altres interaccions i els models d'aprenentatge automàtic per millorar les funcions de l'aplicació Missatges de Google i garantir que ni el contingut ni les dades de cap missatge no s'enviï a Google.

Els models d'aprenentatge automàtic de Missatges de Google constitueixen la tecnologia essencial que proporciona les funcions intel·ligents i de suport de l'aplicació. Aquests models milloren contínuament mitjançant una sèrie d'ajustos que s'apliquen sense enviar el contingut de cap conversa a Google. Primer, Missatges de Google envia resums de canvis de model recents als servidors de Google. A continuació, aquests resums es combinen amb resums de milers de dispositius més. Per últim, a partir d'aquests resums combinats, els models millorats proporcionen funcions intel·ligents que van millor per a tothom. Aquests resums combinats no poden mostrar les teves converses ni el teu contingut a Google ni ningú.

Les teves interaccions a Missatges de Google, incloses les funcions intel·ligents, també informen indirectament els models d'aprenentatge automàtic de Missatges de Google. Aquests models, que es basen parcialment en les teves interaccions, ajusten les funcions intel·ligents per proporcionar-te experiències millors i més personalitzades. La tecnologia federada garanteix que només s'envien al servidor de tecnologia federada de Google els ajustos fets als models d'aprenentatge automàtic i la informació agregada, i no el teu contingut.

Com es protegeixen les teves dades

Per garantir que les teves dades es mantenen privades i segures, les tecnologies federades utilitzen l'agregació segura, un mètode que serveix per agrupar molts ajustos similars perquè Google no pugui inspeccionar un ajust d'un únic dispositiu. El protocol criptogràfic d'agregació segura impedeix que els servidors de Google inspeccionin ajustos individuals, amb la qual cosa es protegeix la privadesa d'aquests ajustos.

Tu decideixes

Els suggeriments millorats s'activen automàticament. Per desactivar-los, segueix aquests passos:

1. Obre Missatges de Google .
  2. A la part superior dreta, toca la teva foto o inicial de perfil.
  3. Toca Configuració de Missatges i, a continuació, Ajuda a millorar Missatges.
  4. Activa o desactiva l'opció Millora Missatges.