Paranna viestikokemustasi RCS:n avulla. Katso, miten RCS-chatit laitetaan päälle.

Chatien yksityisyys ja Google Assistant Google Messagesissa

Google Messages voi näyttää sinulle ehdotuksia, jotta saat Google Assistantista entistä enemmän tietoa esimerkiksi elokuvista ja ravintoloista. Assistantin ehdotuksista saat nopeasti hyödyllistä tietoa, jonka voit jakaa eteenpäin poistumatta keskustelusta.

Lue lisää Google Assistantin käyttämisestä Google Messagesissa.

Miten ehdotukset toimivat?

Ehdotukset
  • luodaan laitteen sisäisellä tekniikalla, joten keskustelut pysyvät Google Messages ‑sovelluksessa
  • perustuvat viimeaikaisiin chatteihin
  • näkyvät vain sinulle, mutta jos keskustelukumppani käyttää Google Messagesia, hän voi saada samat ehdotukset.

Jos napautat ehdotusta, Google Messages pyytää Google Assistantia tekemään haun kyseisellä termillä. Tulokset näkyvät kortissa, jonka voit nähdä ja jakaa keskustelussa.

Jos olet kirjautunut Google Assistantiin, haut näkyvät Omat tapahtumat ‑kohdassa. Google Assistantiin lähetetään vain hakutermit, ei keskusteluasi.

Hyvä huomata

• Google Assistant voi lukea näytölläsi olevan tekstin, jos Käytä näyttökontekstia ‑asetus on otettu käyttöön.
  • Jos olet kirjautunut Google Assistantiin, se käyttää hauissa Google-tiliäsi.
  • Ehdotusten parantamiseksi Google Messages lähettää Googlelle ehdotuksen luokan (esimerkiksi elokuva, sää tai ravintola) sekä tiedon siitä, napautitko ehdotusta.

Miten suojaamme dataasi?

Keskustelusi ovat yksityisiä, ja siksi Google Messages käyttää tekniikkaa, joka pitää ne yksityisinä.

Keskustelut pysyvät Google Messages ‑sovelluksessa

Google Messages ‑sovellus luo ehdotukset laitteen sisäisellä tekniikalla. Näin keskustelusi pysyvät Google Messages ‑sovelluksessa. Niitä ei lähetetä Google Assistantiin tai Googlen palvelimille.

Jaetut kortit eivät sisällä tietoja, joista sinut voisi tunnistaa

Google Assistantissa jakamasi kortit eivät sisällä henkilötietoja, kuten nimeäsi, sähköpostiosoitettasi tai sitä, milloin viimeksi kävit tietyssä paikassa.

Kortit, jotka jaat muiden Google Messagesin käyttäjien kanssa, tallennetaan tilapäisesti Googlen palvelimille, mutta niitä ei yhdistetä sinuun. Jos jaat kortin jollekulle, joka käyttää jotakin muuta sovellusta, vastaanottaja näkee Googlen hakutuloksiin johtavan URL-osoitteen.

Ehdotuksissa käytetään vain alueellista sijaintia

Google Messagesille lähetetään Googlen palvelimilta listoja laajojen alueiden paikallisista kohteista, jotta ehdotukset olisivat mahdollisimman osuvia. Jos olet esimerkiksi Turussa, voit saada Turun kauppahallia koskevan ehdotuksen.

Jos Google Messagesilla on pääsy sijaintiin, se voi pyytää ja ladata näitä listoja. Kun Google Messages lähettää pyynnön, Googlen palvelimille ei lähetetä laitteesi tarkkaa sijaintia tai mitään henkilökohtaisia tunnistetietoja, kuten nimeäsi, sähköpostiosoitettasi tai puhelinnumeroasi.

Tärkeää: Kun käytät Google Assistantia, se tarjoaa tuloksia laitteen sijaintiasetusten sekä Google Assistantiin liitetyn Google-tilin perusteella.

Sinä päätät

• Voit katsella ja poistaa napauttamiasi ehdotuksia Omat tapahtumat ‑sivulla. Jos poistat kohteen sieltä, sitä ei poisteta chatista.

Google Assistantin asetukset pysyvät erillisinä

Kun käytät Assistantin ehdotuksia Google Messagesissa, seuraavat asetukset pysyvät ennallaan:

Lue lisää Google Assistantin asetusten muuttamisesta.