Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Mantenir la privadesa dels teus xats amb l'Assistent de Google a Missatges de Google

A Missatges de Google se't poden mostrar suggeriments perquè l'Assistent de Google et faciliti més informació sobre pel·lícules, restaurants i més. Amb els suggeriments de l'Assistent podràs consultar i compartir informació útil ràpidament, sense haver de sortir de la conversa.

Obtén més informació sobre com pots utilitzar l'Assistent de Google a Missatges de Google.

Com funcionen els suggeriments?

Els suggeriments:
  • Els crea una tecnologia integrada al dispositiu perquè les converses no surtin de l'aplicació Missatges de Google.
  • Es basen en els xats recents.
  • Només els pots veure tu, però si la persona amb qui xateges utilitza Missatges de Google, és possible que rebi els mateixos.

Si toques un suggeriment, Missatges de Google demana a l'Assistent de Google que cerqui el terme en qüestió. Els resultats es mostren en forma de targeta que pots consultar i compartir a la conversa.

Si has iniciat la sessió a l'Assistent de Google, les cerques es mostren a La meva activitat. Només s'envien a l'Assistent de Google els termes de cerca, no la conversa.

Notes:

• L'Assistent de Google pot llegir el contingut de la pantalla si fas servir l'opció "Utilitza el context de la pantalla".
  • Si has iniciat la sessió a l'Assistent de Google, utilitzarà aquest Compte de Google durant les cerques.
  • Per millorar els suggeriments, Missatges de Google envia a Google la categoria del suggeriment, com ara una pel·lícula, el temps o un restaurant, i si l'has tocat.

Com protegim les teves dades

Les converses són personals, i és per aquest motiu que Missatges de Google utilitza una tecnologia que en manté la privadesa.

Les converses no surten de l'aplicació Missatges de Google

L'aplicació Missatges de Google crea suggeriments amb una tecnologia integrada al dispositiu. D'aquesta manera, les converses no surten de l'aplicació Missatges de Google i no s'envien a l'Assistent de Google ni als servidors de Google.

Les targetes compartides no t'identifiquen

Les targetes que comparteixes des de l'Assistent de Google no inclouen cap mena d'informació personal, com ara el teu nom, la teva adreça electrònica o l'últim cop que vas visitar un lloc.

Les targetes que comparteixes amb els usuaris de l'aplicació Missatges de Google es desen temporalment als servidors de Google, però no s'enllacen a tu. Si comparteixes una targeta amb algú que utilitza una altra aplicació, veurà un URL per accedir als resultats de la cerca de Google.

Els suggeriments només utilitzen una ubicació regional

Per oferir suggeriments rellevants, Missatges de Google obté llistes de llocs locals de grans regions dels servidors de Google. Per exemple, si ets a Barcelona, és possible que rebis un suggeriment del mercat de la Boqueria.

Si has concedit permisos d'ubicació a Missatges de Google, pot sol·licitar i baixar aquestes llistes. Quan Missatges de Google fa la sol·licitud, no s'envien als servidors de Google la ubicació exacta del dispositiu ni cap altre identificador personal, com ara el teu nom, la teva adreça electrònica o el teu número de telèfon.

Important: quan utilitzes l'Assistent de Google, es fa servir la configuració d'ubicació del dispositiu i el Compte de Google enllaçat a l'Assistent de Google per oferir-te resultats.

Tu decideixes

• Per consultar i suprimir els suggeriments que has tocat, ves a La meva activitat. Si hi suprimeixes un element, no se suprimirà del xat.

No es modifica la configuració de l'Assistent de Google

Quan utilitzes els suggeriments de l'Assistent a Missatges de Google, res d'això no canvia:

Consulta com pots modificar la configuració de l'Assistent de Google.