Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Informar de contingut brossa

Quan informes que una conversa és contingut brossa, també se'n bloqueja el remitent i el missatge es mou a la carpeta "Brossa i bloquejats". Els empleats i els contractistes de Google també poden revisar la teva informació sobre contingut brossa per ajudar a millorar la protecció contra aquest tipus de contingut i els usos abusius a Missatges de Google i altres productes i serveis de Google.

Els missatges de Google que es detecten com a contingut brossa es poden ometre i els remitents es poden suspendre si es detecta que infringeixen les condicions del servei de Google.

Bloquejar una conversa i informar-ne

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre Missatges de Google .
  2. Mantén premuda la conversa que vols marcar com a brossa.
  3. Toca Bloqueja i després Marca com a brossa i després D'acord.

Bloquejar contingut des d'una conversa

També pots obrir una conversa i marcar-la com a contingut brossa.

A la conversa, toca Més opcions Més i després Detalls i després Bloqueja i marca com a brossa i després D'acord.

Consells:

• El contacte s'ha marcat com a brossa i el missatge s'enviarà a la carpeta "Converses brossa i bloquejades".
  • Pots marcar-lo com a brossa, però no cal que bloquegis el contacte.

Suprimir un informe de contingut brossa

En desbloquejar una conversa, se suprimeix un informe de contingut brossa.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre Missatges de Google .
  2. Toca Més opcions Més i, a continuació, Converses brossa i bloquejades i, a continuació, Més opcions Més i, a continuació, Contactes bloquejats.
  3. Localitza el contacte a la llista i toca Suprimeix Delete i, a continuació,Desbloqueja.
    • O bé toca Enrere Back.

Consell: quan desbloqueges un contacte, se suprimeix l'informe de contingut brossa i es tornen a incloure les converses a la pantalla d'inici. Obtén informació sobre com pots esborrar les converses a Missatges de Google.

Obtenir informació sobre els informes de contingut brossa

Quan informes de contingut brossa:
  • S'informa Google del número de telèfon de l'emissor de contingut brossa.
  • Google obté una còpia dels 10 darrers missatges entrants de l'emissor de contingut brossa perquè puguem millorar la detecció d'aquesta mena de contingut. En una conversa de grup, s'hi poden incloure missatges d'usuaris que no siguin l'emissor de contingut brossa:
    • Cada missatge marcat com a brossa inclou el número de telèfon del remitent i la marca de temps corresponent.
    • Tots els missatges marcats com a brossa que s'envien amb Rich Communication Services (RCS) inclouen un identificador de missatge d'RCS reconeixible.
    • Cada conversa de grup d'RCS marcada com a brossa inclou un identificador de grup d'RCS.
  • S'ha informat Google del teu codi de país d'acord amb la targeta SIM i la IP.
  • Les respostes anteriors a l'emissor de contingut brossa no s'envien a Google.
  • El teu nom i el teu número de telèfon no estan enllaçats als missatges de l'emissor de contingut brossa.
  • L'emissor de contingut brossa no pot veure l'informe i no n'estarà al corrent.
És possible que, arran del teu informe, es creï una conversa independent anomenada "Informe de contingut brossa". Aquesta acció enviarà una còpia del número de l'emissor de contingut brossa i el missatge de text més recent al teu operador de telefonia mòbil. És possible que aquestes converses es marquin com a contingut brossa i es bloquegin automàticament.
Només és una opció per enviar informes de contingut brossa. També pots bloquejar un número de telèfon sense informar-ne Google. Obtén més informació sobre la protecció contra contingut brossa i sobre com pots bloquejar o desbloquejar un número.