Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Consultar els missatges en un ordinador o una tauleta Android

Pots utilitzar el teu ordinador o la teva tauleta Android per xatejar amb els amics a través de Missatges de Google per al web, on veuràs el que tinguis a l'aplicació mòbil Missatges de Google. Missatges de Google per al web utilitza una connexió entre l'ordinador i el telèfon per enviar missatges SMS. Per aquest motiu, l'operador aplicarà càrrecs pel seu ús, tal com passa a l'aplicació mòbil.

Important: el teu Compte de Google s'utilitza per al que s'indica a continuació.

• Vincula l'aplicació mòbil i el dispositiu. Pots vincular el teu compte de Missatges de Google a diversos dispositius, però només hi pot haver un ordinador actiu en tot moment.
  • Si tries utilitzar l'opció de codi QR en lloc d'un Compte de Google, el codi QR és únic per al teu ordinador o tauleta.

Què necessites per començar

Al telèfon, necessites:

A l'ordinador, necessites:

• Un d'aquests navegadors web: Chrome, Mozilla Firefox, Safari o Microsoft Edge (no està disponible a Internet Explorer).
  • Connexió a Internet.
Consell: pot ser que se't cobri per les dades si utilitzes el telèfon. Per evitar càrrecs addicionals, connecta el telèfon a la Wi-Fi.

Configurar Missatges de Google per al web

1. Al telèfon, obre Missatges de Google .
  2. A la part superior dreta, toca el menú del teu compte i, a continuació, Vinculació de dispositius.
  3. Si se't demana que iniciïs la sessió amb el teu Compte de Google, selecciona el compte que vols utilitzar amb Missatges de Google i continua.
  4. A l'ordinador, en un navegador com Chrome o Safari, obre Missatges de Google per al web.
  5. Inicia la sessió a Missatges de Google per al web amb el mateix Compte de Google que hagis triat al telèfon.
  6. Al telèfon, es mostrarà un quadre de diàleg a Missatges de Google amb 3 emojis. Toca l'emoji que coincideixi amb el que es mostra a la pantalla de l'ordinador.
  7. El telèfon vibrarà quan es completi la vinculació i veuràs els missatges a la pantalla de l'ordinador.
  8. Si no tens cap Compte de Google, cerca l'opció de vinculació amb un codi QR.

Important:

• Les converses més recents, els contactes i altres opcions de configuració s'encriptaran i es desaran a la memòria cau del navegador.
  • Si no utilitzes el compte de Missatges de Google durant diverses setmanes, es desvincularà automàticament per motius de seguretat.

Veure missatges al web

Quan tinguis missatges sense llegir, veuràs una notificació de color vermell juntament amb el nombre de missatges no llegits a la icona de Missatges de Google de la pestanya del navegador.

Consell: pots definir que Missatges de Google per al web utilitzi tons més foscos o un contrast més alt.

1. A l'ordinador, fes clic a Més Més i després Activa el tema fosc.

Desvincular Missatges de Google per al web

La desvinculació permet evitar que altres usuaris vegin els teus missatges i informació confidencial, com ara codis de verificació de dos factors o dades personals.

En un ordinador

Si utilitzes Missatges de Google per al web en un ordinador compartit o públic, desvincula'l quan hagis acabat.

1. A l'ordinador, obre Missatges de Google per al web.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a Menú Menú i, a continuació, Desvincula.

Al teu telèfon Android

1. Al telèfon, obre Missatges de Google .
  2. A la part superior dreta, toca el menú del teu compte i, a continuació, Vinculació de dispositius.
  3. Tria què vols desvincular:
    • Desvincular un ordinador: al costat de l'ordinador que vulguis desconnectar, toca Suprimeix Delete i, a continuació, Desvincula.
    • Desvincular tots els ordinadors: toca Desvincula tots els ordinadors.

Consultar missatges en una tauleta Android

Pots consultar els teus missatges des d'una tauleta Android amb Missatges de Google. Si no tens aquesta aplicació a la tauleta, pots baixar-la de Google Play.
Important: quan utilitzes Missatges de Google en una tauleta, l'operador aplica els càrrecs corresponents.

Consells:

• Per obrir Missatges de Google a la tauleta, segueix els mateixos passos que s'han descrit anteriorment a la secció "Configurar Missatges de Google per al web".
  • Si decideixes no vincular el teu Compte de Google, el codi QR únic de Missatges de Google vincularà l'aplicació mòbil a la tauleta.
  • Algunes tauletes amb connectivitat mòbil i una targeta SIM poden enviar missatges sense tenir connexió amb el telèfon. D'aquesta manera, la teva tauleta funcionarà com un telèfon mòbil.