Giv din beskedoplevelse et boost med RCS. Se, hvordan du aktiverer RCS-chatsamtaler.

Aktivér RCS-chatsamtaler i Google Beskeder

Med Rich Communication Services eller RCS, som er en moderne branchestandard for beskeder, kan du føre en mere dynamisk og sikker samtale, som ikke er via sms eller mms, med andre personer. Få flere oplysninger om at sende beskeder via Rich Communication Services.

Aktivér RCS-chatsamtaler for første gang

Når RCS-chatsamtaler er aktiveret, kan du sende beskeder via Wi-Fi og bruge andre funktioner.

Hvis dit mobilselskab og din enhed ikke automatisk er konfigureret til RCS-chatsamtaler, får du muligvis tilbudt RCS-chatsamtaler. Du bliver muligvis bedt om at angive dit telefonnummer.

Vigtigt! Du kan lejlighedsvist modtage en besked fra Jibe Mobile fra Google for at verificere dit telefonnummer. RCS-chatsamtaler er på nuværende tidspunkt tilgængelige for dit standardmæssige eller foretrukne SIM-kort til opkald, og de er muligvis tilgængelige for andre SIM-kort senere. Administrer dit standard-SIM-kort til opkald i dine systemindstillinger. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger om, hvordan du bruger indstillinger for to SIM-kort.

Hvis dit mobilselskab understøtter RCS, men din enhed ikke automatisk er konfigureret til RCS-chatsamtaler, får du muligvis en notifikation med teksten "Gør mere med Google Beskeder". Hvis du får denne notifikation:

1. Åbn Google Beskeder på din enhed.
  2. Tryk på Kom godt i gang og derefter Næste.
  3. Tryk på Ja for at lade Google Beskeder køre i baggrunden.

Hvis du ikke kan aktivere RCS-chatsamtaler, kan du få flere oplysninger om, hvordan du finder og retter fejl.

Aktivér eller deaktiver RCS-chatsamtaler

Vigtigt! Hvis du ikke deaktiverer RCS-chatsamtaler i Indstillinger for at stoppe med at sende og modtage RCS-beskeder, når du fjerner et SIM-kort fra din enhed, fungerer RCS-chatsamtaler muligvis stadig i op til 14 dage.

1. Åbn Google Beskeder på din enhed.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller -ikon og derefter Indstillinger for Beskeder.
  3. Tryk på RCS-chatsamtaler.
  4. Aktivér eller deaktiver RCS-chatsamtaler.

Tips!

• Hvis du ikke kan finde "RCS-chatsamtaler", skal du trykke på Chatfunktioner.
  • Tryk på Verificer dit nummer, hvis du ikke har forbindelse.
  • Du kan også bruge webportalen til deaktivering af Google Beskeder til at deaktivere RCS-chatsamtaler.

Brug deaktiveringsportalen, hvis du:

• Brugte et telefonnummer fra en gammel telefon og ikke modtager beskeder på din nye telefon.
  • Mister eller ødelægger din telefon, men stadig har dit telefonnummer.
  • Skifter beskedapps på den samme telefon og ikke modtager beskeder.

Om status for RCS-chatsamtaler

Du kan finde din status ved at gå til Indstillinger og derefter RCS-chatsamtaler. Hvis du ikke kan finde "RCS-chatsamtaler", skal du trykke på Chatfunktioner.

Din status kan være:

• Forbundet: RCS-chatsamtaler er klar til brug sammen med andre personer, som også har aktiveret dem.
  • Konfigurerer: Google Beskeder er i gang med at verificere dit telefonnummer. Hvis verificeringen tager mere end et par minutter, kan du prøve at trykke på Prøv igen ud for statussen.
  • Afbrudt: RCS-chatsamtaler er midlertidigt utilgængelige. Tjek, at du har forbindelse til internettet.

Aktivér eller deaktiver specifikke funktioner i RCS-chatsamtaler

Lad andre se, at du har læst deres beskeder

Slå kvittering for læsning til:

1. Åbn Google Beskeder på din enhed.
  2. Tryk på dit profilbillede eller -ikon og derefter Indstillinger for Beskeder.
  3. Tryk på RCS-chatsamtaler.
    • Tip! Hvis du ikke kan finde "RCS-chatsamtaler", skal du trykke på Chatfunktioner.
  4. Tryk på Send kvitteringer for læsning.

Hvis du vil finde ud af, hvornår en anden person har læst din besked, skal vedkommende aktivere kvittering for læsning i Indstillinger.

Vis andre, at du er ved at skrive noget i en samtale med dem

Sådan slår du tasteindikatorer til:

1. Åbn Google Beskeder på din enhed.
  2. Tryk på dit profilbillede eller -ikon og derefter Indstillinger for Beskeder.
  3. Tryk på RCS-chatsamtaler.
    • Tip! Hvis du ikke kan finde "RCS-chatsamtaler", skal du trykke på Chatfunktioner.
  4. Tryk på Vis tasteindikatorer.
Hvis du ikke kan sende en besked, kan du vælge, hvordan du vil forsøge at sende den igen

Hvis du uden held har prøvet at sende en besked via Wi-Fi eller mobildata, kan du vælge, hvordan en besked skal sendes igen:

1. Åbn Google Beskeder på din enhed.
  2. Tryk på dit profilbillede eller -ikon og derefter Indstillinger for Beskeder.
  3. Tryk på RCS-chatsamtaler.
    • Tip! Hvis du ikke kan finde "RCS-chatsamtaler", skal du trykke på Chatfunktioner.
  4. Tryk på Gensend beskeder, hvis de ikke er leveret.
  5. Vælg, hvordan du vil gensende en besked.
    • Vigtigt! Hvis du vælger at sende som "Sms med et link", er dit medie muligvis tilgængeligt via et offentligt link, der ligger uden for Googles kontrol.

Find ud af, om din besked sendes via mobildata, sms eller mms

Ikonet Send i skrivefeltet viser den metode, som din besked sendes med. Dine beskeder kan sendes på følgende måder:

• Send via Wi-Fi eller mobildata Send
  • Send via sms Send via sms
  • Send via mms Send via mms

Om Carrier Services

Carrier Services tilbyder tjenester, der understøtter RCS-beskeder (Rich Communication Services) i Google Beskeder. Den indsamler diagnostik og nedbrudsdata for at sikre, at tjenesterne fungerer uden problemer.