Förbättra meddelandefunktionen med RCS. Läs om att aktivera RCS-chattar.

Blockera någon i Google Messages

Det går att blockera meddelanden från någon i Google Messages.
Obs! Vissa steg fungerar endast i Android 7.0 eller senare. Ta reda på vilken Android-version du har

Blockera en konversation

1. Öppna Google Messages .
  2. Tryck länge på varje samtal som du vill blockera på startskärmen.
  3. Tryck på Blockera följt av OK.

Återaktivera en konversation

1. Öppna Google Messages .
  2. Tryck på Fler alternativ Mer följt av Spam och blockerat.
  3. Välj kontakten på listan.
  4. Tryck på Återaktivera.
    • Tryck i annat fall på Tillbaka Tillbaka.

Tips! När du tar bort en kontaktblockering, tas spamrapporten bort och konversationen flyttas tillbaka till startskärmen.