Få en enda bedre meldingsopplevelse med RCS. Finn ut hvordan du slår på RCS-chat.

Blokker avsendere og rapporter nettsøppel i Google Meldinger

Du kan blokkere meldinger fra andre i Google Meldinger.
Viktig: Noen trinn fungerer bare på Android 7.0 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har

Blokker en samtale

1. Åpne Google Meldinger .
  2. Gå til startskjermen og trykk og hold på samtalen du ønsker å blokkere.
  3. Trykk på Blokkér og så OK.

Opphev blokkering av en samtale

1. Åpne Google Meldinger .
  2. Trykk på profilbildet eller -ikonet og så Flere alternativer Mer og så Nettsøppel og blokkert.
  3. Velg kontakten fra listen.
  4. Trykk på Opphev blokkering.
    • Ellers trykker du på Tilbake Tilbake.

Tips: Når du opphever blokkeringen av en kontakt, fjernes nettsøppelrapporten, og samtalen flyttes tilbake til startskjermen.