Paranna viestikokemustasi RCS:n avulla. Katso, miten RCS-chatit laitetaan päälle.

Käyttäjän estäminen Google Messagesissa

Voit estää haluamasi henkilön viestit Google Messagesissa.
Tärkeää: Osa näistä ohjeista koskee vain Android 7.0:ää ja sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version

Keskustelun estäminen

1. Avaa Google Messages .
  2. Kun olet aloitusnäytöllä, kosketa estettävää keskustelua pitkään.
  3. Napauta Estä ja sitten OK.

Keskustelun eston kumoaminen

1. Avaa Google Messages .
  2. Valitse Lisäasetukset Lisää ja sitten Roskasisältö ja estetyt
  3. Valitse kontakti listasta.
  4. Napauta Kumoa esto.
    • Valitse muussa tapauksessa Takaisin Takaisin.

Vinkki: Kun kumoat kontaktin eston, ilmoitus roskasisällöstä poistuu ja keskustelu siirtyy takaisin aloitusnäytölle.