Förbättra meddelandefunktionen med RCS. Läs om att aktivera RCS-chattar.

Blockera avsändare och rapportera spam i Google Messages

Det går att blockera meddelanden från någon i Google Messages.

Viktigt! Följ anvisningarna för Android om Google Messages för webben synkroniseras med Google Fi.

Blockera en konversation

1. Öppna Google Messages för webben på datorn.
  2. Klicka på Fler alternativ Mer följt av Blockera och rapportera som spam följt avOK intill personen som du vill blockera.

Återaktivera en konversation

1. Öppna Google Messages för webben på datorn.
  2. Klicka på Fler alternativ Mer följt av Skräppost och blockerat på konversationslistan.
  3. Sök efter kontakten på listan och välj Återaktivera följt av Klar.