Få en enda bedre meldingsopplevelse med RCS. Finn ut hvordan du slår på RCS-chat.

Blokker avsendere og rapporter nettsøppel i Google Meldinger

Du kan blokkere meldinger fra andre i Google Meldinger.

Viktig: Hvis nettversjonen av Google Meldinger synkroniseres med Google Fi, bør du bruke Android-veiledningen.

Blokker en samtale

1. Åpne nettversjonen av Google Meldinger på en datamaskin.
  2. Ved siden av personen du ønsker å blokkere, klikker du på Flere alternativer Mer og så Blokkér og rapportér som søppelpost og så OK.

Opphev blokkering av en samtale

1. Åpne nettversjonen av Google Meldinger på en datamaskin.
  2. I samtalelisten klikker du på Flere alternativer Mer etterfulgt av Nettsøppel og blokkert.
  3. Finn kontakten i listen, og velg Opphev blokkering etterfulgt av Ferdig.