Paranna viestikokemustasi RCS:n avulla. Katso, miten RCS-chatit laitetaan päälle.

Lähettäjien estäminen ja roskasisällöksi merkitseminen Google Messagesissa

Voit estää haluamasi henkilön viestit Google Messagesissa.

Tärkeää: Jos Google Messages for web synkronoituu Google Fin kanssa, toimi Android-ohjeiden mukaan.

Keskustelun estäminen

1. Avaa Google Messages for web tietokoneella.
  2. Valitse estettävän henkilön nimen vierestä Lisäasetukset Lisää ja sitten Estä ja ilmoita roskasisällöstä ja sitten OK.

Keskustelun eston kumoaminen

1. Avaa Google Messages for web tietokoneella.
  2. Klikkaa keskusteluluettelosta Lisäasetukset Lisää ja sitten Roskasisältö ja estetyt.
  3. Etsi kontakti listasta ja valitse Kumoa esto ja sitten Valmis.