Förbättra meddelandefunktionen med RCS. Läs om att aktivera RCS-chattar.

Rensa konversationer i Google Messages

Det går att flytta gamla eller oönskade konversationer till arkivet, markera alla meddelanden som lästa eller radera dem från Google Messages.

Obs! Vissa av dessa steg fungerar endast i Android 6.0 eller senare. Ta reda på vilken version av Android du har.
  1. Öppna Google Messages .
  2. Tryck länge på varje konversation som du vill arkivera eller radera.
    • Arkivera: Tryck på Arkivera Arkivera om du vill lägga de valda konversationerna i arkivet. Arkiverade konversationer försvinner från startskärmen, men de går fortfarande att läsa.
    • Markera alla som lästa: Tryck på Mer Mer följt av Markera alla som lästa.
    • Radera: Radera de valda konversationerna från Google Messages genom att trycka på Radera Radera. Om du använder Google Messages som standardmeddelandeapp raderas även samtal från enheten. Det går inte att återställa om du raderar en konversation eller ett meddelande. Den här åtgärden är permanent.

Hantera konversationer

Hantera meddelanden i en konversation
  1. Öppna Google Messages .
  2. Tryck länge på ett meddelande i en konversation.
  3. Välj ett alternativ:
    • Dela på sociala media: Tryck på Dela Dela.
    • Visa mer information: Tryck på Information Information.
    • Kopiera meddelandetexten: Tryck på Kopiera Kopiera.
    • Vidarebefordra ett meddelande till en annan person: Tryck på Vidarebefordra Vidarebefordra.
    • Radera ett meddelande: Tryck på Radera Radera.
    • Spara en bilaga som ett foto eller klistermärke: Tryck på Spara Spara.
Lägg tillbaka konversationer på startskärmen.

Det går att flytta tillbaka arkiverade konversationer till startskärmen.

1. Öppna Google Messages .
  2. Tryck på Mer Mer följt av Arkiverade.
  3. Tryck länge på konversation som du vill återställa.
  4. Tryck på Ångra arkivering Ångra arkivering.

Obs! Om du skickar ett meddelande i en arkiverad konversation flyttas konversationen automatiskt tillbaka till startskärmen.