Paranna viestikokemustasi RCS:n avulla. Katso, miten RCS-chatit laitetaan päälle.

Keskustelujen arkistoiminen, poistaminen ja lukeminen Google Messagesissa

Voit arkistoida vanhat tai tarpeettomat keskustelut, merkitä kaikki viestit luetuiksi tai poistaa ne kokonaan Google Messagesista.

Tärkeää: Osa näistä ohjeista toimii vain Android 6.0:ssa ja uudemmissa versioissa. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.
  1. Avaa Google Messages .
  2. Paina pitkään jokaista keskustelua, jonka haluat arkistoida tai poistaa.
    • Arkistoi: Siirrä valitut keskustelut arkistoon napauttamalla Arkistoi Arkisto. Arkistoidut keskustelut poistuvat aloitusnäytöltä, mutta ne ovat silti luettavissa.
    • Merkitse kaikki luetuiksi: Napauta Lisää Lisää ja sitten Merkitse kaikki luetuiksi.
    • Poista: Poista valitut keskustelut Google Messagesista napauttamalla Poista Poista. Jos käytät Google Messagesia oletusviestisovelluksena, poistetut keskustelut poistetaan myös laitteelta. Poistettua keskustelua tai viestiä ei voi palauttaa, sillä poistaminen on pysyvää.

Keskustelujen hallinta

Keskustelussa olevien viestien ylläpito
  1. Avaa Google Messages .
  2. Kosketa keskustelussa olevaa viestiä pitkään.
  3. Valitse jokin seuraavista:
    • Jakaminen sosiaalisessa mediassa: Napauta Jaa Jaa.
    • Tietojen katsominen: Napauta Tiedot Lisätietoja.
    • Viestin tekstin kopioiminen: Napauta Kopioi Kopioi.
    • Viestin edelleenlähettäminen toiselle henkilölle: Napauta Lähetä edelleen Seuraava.
    • Viestin poistaminen: Napauta Poista Poista.
    • Liitteen, kuten kuvan tai tarran, tallentaminen: Napauta Tallenna Tallenna.
Keskustelun palauttaminen aloitusnäytölle

Voit siirtää arkistoituja keskusteluja takaisin aloitusnäytölle.

1. Avaa Google Messages .
  2. Napauta Lisää Lisää ja sitten Arkistoitu.
  3. Kosketa pitkään jokaista keskustelua, jonka haluat palauttaa.
  4. Napauta Poista arkistosta Kumoa arkistointi.

Huom. Jos lähetät viestin arkistoituun keskusteluun, kyseinen keskustelu palautuu automaattisesti aloitusnäytölle.