Paranna viestikokemustasi RCS:n avulla. Katso, miten RCS-chatit laitetaan päälle.

Valokuvien, videoiden ja ääniviestien lähettäminen Google Messagesissa

Google Messagesin avulla voit lähettää ja vastaanottaa kuvia, videoita, audiotiedostoja ja GIF-tiedostoja multimediamuodossa MMS-viesteinä.

Tärkeää:

Kuvien, videoiden, tiedostojen tai GIF-kuvien lähettäminen

1. Avaa Google Messages .
  2. Avaa tai aloita keskustelu.
  3. Valitse Liitä Lisää kysymys.
  4. Valitse tiedosto.
  5. Valitse Lähetä Lähetä.

Vinkki: Android Messagesilla otettuja kuvia tai muita tallenteita ei tallenneta laitteellesi.

Käyttämällä Google Kuvia Google Messagesissa voit lähettää terävämpiä videoita

Ennen aloittamista
  1. Lataa ja asenna Google Kuvat ‑sovellus.
  2. Kirjaudu Google Kuviin ja sitten Google Messages.
Google Kuvat ‐linkin lähettäminen Google Messagesissa

Tärkeää:

• Jos jaettavat videot eivät vielä ole Google Kuvat ‐kirjastossasi, Google Messages voi luoda linkin.
  • Kaikki linkin saaneet voivat nähdä jaetussa albumissa olevat videot. Katso, miten voit lopettaa albumin jakamisen ja muuttaa asetuksia.
  • Jos käytät Kaverille jakaminen ‑ominaisuutta, Google Messagesissa jakamasi videot jaetaan kaverillesi.
  1. Avaa Google Messages .
  2. Avaa tai aloita MMS- tai tekstiviestikeskustelu.
  3. Napauta Liitä kamerasta tai galleriasta .
  4. Valitse lähetettävä video.
    1. Vinkki: Jos valitset useita videoita, vain yksi linkki luodaan.
  5. Valitse kohdasta "Google Kuvat ‐linkki" Lisää.
    1. Vinkki: Jos haluat lähettää tiedostot aina Google Kuvat ‐linkkeinä, valitse Aina.
  6. Valitse Lähetä Lähetä.
    1. Ennen kuin linkki lähetetään Google Messagesiin, voit napauttaa Peru . Jos Varmuuskopiointi ja synkronointi on käytössä, video ladataan edelleen Google Kuviin.

Vinkkejä:

• Ennen liitteen lataamista Google Kuviin voit esikatsella sen tiedostokokoa, vaikka tiedosto ei olisi Google Kuvat ‐kirjastossasi.
  • Voit kirjoittaa ja lähettää muita viestejä sillä aikaa kun Google Kuvat ‐linkkejä ladataan, luodaan ja lähetetään.
  • Kun jaat medialinkin, median metadata, kuten videon sijainti, ladataan Google Kuviin. Lue lisää ladatun metadatan ylläpidosta.
Google Kuvat ‐linkkien katsominen
Voit nähdä kaikki Google Kuvat ‑linkit, jotka olet jakanut Google Messagesissa.
  1. Avaa Google Messages .
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisäasetukset Lisää ja sitten Asetukset ja sitten Google Kuvat.
  3. Pääset näkemään jakamasi Google Kuvat ‐linkit sekä ylläpitämään ja poistamaan niitä napauttamalla Hallinnoi linkkejä Google Kuvissa.

Vinkki: Katso, miten voit ylläpitää albumin sisältöä.

Mitä tapahtuu, kun jaat sisältöä
  • Kun lähetät sisältöä kontakteille Google Kuvissa, tapahtuu näin:
    • Vastaanottajat saavat sovelluksen sisäisen ilmoituksen ja erillisen ilmoituksen sovellukselta. Jaetut kohteet näkyvät heidän Jakaminen-sivullaan.
    • Kun jaat heille uuden albumin tai keskustelun, he saavat sähköposti-ilmoituksen.
    • Albumiin tai keskusteluun lisätään vastaanottajan tilin profiilikuva tai nimikirjain. Se näkyy himmennettynä, kunnes hän avaa albumin tai keskustelun.
    • Kun vastaanottaja katsoo albumia tai keskustelua, hänen tilinsä profiilikuva tai nimikirjain näkyy toimintanäkymässä hänen viimeksi katsomiensa kuvien, kommenttien tai tykkäysten vieressä.
    • Jos vastaanottaja liittyy jaettuun albumiin tai jos hän lisää tykkäyksen, kommentin tai kuvia jaettuun albumiin tai keskusteluun, hänen profiilikuvansa vaihtuu hänen tilinsä profiilikuvaksi tai nimikirjaimeksi.
  • Kun lisäät kuvia tai videoita albumeihin tai keskusteluihin, tilisi profiilikuva tai nimikirjain näkyy viimeksi lisäämiesi kuvien vieressä.
  • Jos jaat videon, joka on kuvattu kokonaan tai osittain hidastettuna, muut voivat nähdä videon minkä tahansa osan hitaammalla nopeudella omalla videosoittimellaan.
Ratkaisuja Google Kuvat ‑linkkien ongelmiin
  • Lataa Google Messagesin ja Google Kuvien uusimmat versiot.
  • Varmista, että mobiilidata- tai Wi-Fi-yhteys on muodostettu.
  • Jos lataaminen kestää kauan, tarkista yhteys tai pienennä tiedoston kokoa.
  • Jos lähetät videon, jonka käsittely on kesken, vastaanottaja saa ilmoituksen, että videota käsitellään.

Ääniviestien lähettäminen

1. Avaa Google Messages .
  2. Avaa tai aloita keskustelu.
  3. Paina pitkään mikrofonia .
  4. Äänitä viesti.
  5. Valitse Lähetä .

Jos haluat perua ääniviestin, pyyhkäise vasemmalle chatissa tai sulje viesti.

Sijainnin lähettäminen

1. Avaa Google Messages .
  2. Avaa tai aloita keskustelu.
  3. Valitse Liitä Chevron Sijainti Chevron Lähetä.