Förbättra meddelandefunktionen med RCS. Läs om att aktivera RCS-chattar.

Göra Google Messages mer tillgängligt

Det går att använda Androids skärmläsningsprogram TalkBack med Google Messages. Det går även att zooma in meddelanden för att tillfälligt öka textstorleken.

Använda TalkBack med Google Messages

Det går att skicka och ta emot sms, bilder, videor och röstinspelningar i Google Messages med TalkBack. Läs mer om att aktivera TalkBack på enheten.

TalkBack gör det att möjligt att använda Google Messages med standardrörelser och att utforska pekskärmen. Det går till exempel flytta till nästa objekt på skärmen genom att svepa nedåt eller åt höger och markera ett objekt genom att trycka snabbt två gånger.

Zooma in på ett meddelande för att öka textstorleken

1. Öppna Google Messages .
  2. Öppna en konversation och välj ett meddelande.
  3. Zooma in på meddelandet genom att nypa och gör texten större.

Tips! Om du vill minska textstorleken till standardinställningen nyper du för att zooma ut.

Läs mer om hur du ändrar skärminställningarna på Android.

Få mer hjälp med TalkBack