Paranna viestikokemustasi RCS:n avulla. Katso, miten RCS-chatit laitetaan päälle.

Google Messagesin saavutettavuuden parantaminen

Voit käyttää Androidin TalkBack-näytönlukuohjelmaa Google Messagesin kanssa. Voit myös suurentaa viestien tekstiä tilapäisesti zoomaamalla.

TalkBackin käyttö Google Messagesin kanssa

TalkBackilla voit lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä, kuvia, videoita ja äänitallenteita Google Messagesin kautta. Ohjeet TalkBackin käyttöönottoon laitteellasi.

Kun TalkBack on käytössä, tavalliset TalkBack-eleet ja kosketuksella tutkiminen toimivat Google Messagesissa. Voit esimerkiksi siirtyä seuraavaan ruudulla olevaan kohteeseen pyyhkäisemällä alas tai oikealle ja valita kohteita kaksoisnapauttamalla.

Tekstin koon suurentaminen zoomaamalla

1. Avaa Google Messages .
  2. Siirry keskusteluun ja valitse viesti.
  3. Voit zoomata viestiä ja suurentaa tekstiä nipistämällä.

Vinkki: Voit palauttaa tekstin oletuskokoiseksi levittämällä sormiasi.

Näyttöasetusten muuttaminen Android-laitteella.

Lisää ohjeita TalkBackin käyttöön