Giv din beskedoplevelse et boost med RCS. Se, hvordan du aktiverer RCS-chatsamtaler.

Gør Google Beskeder mere tilgængeligt

Du kan bruge Androids skærmlæser TalkBack sammen med Google Beskeder. Du kan også zoome ind på beskeder for midlertidigt at øge tekststørrelsen.

Brug TalkBack sammen med Google Beskeder

Du kan bruge TalkBack til at sende og modtage sms-beskeder, billeder, videoer og stemmeoptagelser i Google Beskeder. Se, hvordan du aktiverer TalkBack på din enhed.

Med TalkBack kan du bruge Google Beskeder ved hjælp af standardbevægelserne og udforskning ved berøring. Du kan f.eks. stryge nedad eller til højre for at gå til det næste objekt på skærmen eller trykke to gange for at markere et element.

Zoom ind på en besked for at øge tekststørrelsen

1. Åbn Google Beskeder .
  2. Gå til en samtale, og vælg en besked.
  3. Knib sammen for at zoome ind på beskeden, og gør teksten større.

Tip! Du kan reducere tekststørrelsen tilbage til standardindstillingen ved at knibe sammen for at zoome ud.

Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer skærmindstillingerne på en Android-enhed.

Få mere hjælp til TalkBack