Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Millorar l'accessibilitat de Missatges de Google

Pots utilitzar el lector de pantalla TalkBack d'Android amb Missatges de Google. També pots ampliar els missatges per augmentar la mida del text temporalment.

Utilitzar TalkBack amb Missatges de Google

Pots utilitzar TalkBack per enviar i rebre missatges de text, imatges, vídeos i gravacions de veu a Missatges de Google. Obtén informació sobre com pots activar TalkBack al teu dispositiu.

TalkBack et permet utilitzar Missatges de Google amb l'exploració tàctil i els gestos estàndard. Per exemple, pots lliscar cap avall o cap a la dreta per passar a l'objecte següent de la pantalla o fer doble toc sobre un element per seleccionar-lo.

Ampliar un missatge per augmentar la mida del text

1. Obre Missatges de Google .
  2. Ves a una conversa i selecciona un missatge.
  3. Pinça per apropar el missatge i ampliar el text.

Consell: si vols disminuir la mida del text perquè torni a la predeterminada, pinça per reduir-lo.

Obtén informació sobre com pots canviar la configuració de la pantalla a Android.

Obtenir més ajuda amb TalkBack