Paranna viestikokemustasi RCS:n avulla. Katso, miten RCS-chatit laitetaan päälle.

Kirjoittaminen sormea liu'uttamalla

Voit kirjoittaa sanoja liu'uttamalla sormeasi kirjaimelta toiselle.

Tärkeää: Osa näistä ohjeista koskee vain Android 8.0:a ja sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Tärkeää: ominaisuus ei toimi kaikilla kielillä.

Sanojen kirjoittaminen

1. Asenna Gboard Android-puhelimelle tai ‑tabletille.
  2. Avaa sovellus, jolla voit kirjoittaa, kuten Gmail tai Keep.
  3. Kosketa kohtaa, johon voit kirjoittaa tekstiä.
  4. Liu'uta sormeasi niiden kirjainten yli, jotka muodostavat haluamasi sanan. Nosta sitten sormesi.

Tekstin poistaminen

1. Avaa Android-laitteella dokumentti tai viesti, joka sisältää poistettavan sanan.
  2. Kosketa kohtaa, johon haluat asettaa osoittimen. Sen jälkeen voit tehdä toisen seuraavista:
    • Sanan korvaaminen: valitse ehdotus.
    • Sanan poistaminen: Kaksoisnapauta sanaa. Valitse sitten Poista.

Näppäimistöasetusten muuttaminen

1. Avaa Android-laitteella Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Järjestelmä ja sitten Kielet ja syöttötapa.
  3. Valitse Virtuaalinen näppäimistö ja sitten Gboard.
  4. Valitse vaihtoehto, esim. Liukukirjoitus tai Äänisyöte.