Förbättra meddelandefunktionen med RCS. Läs om att aktivera RCS-chattar.

Använda filter i Google Messages

Det går att organisera inkorgen i Google Messages med filter. När du har klickat i sökrutan högst upp i appen visas filteralternativen. Filteralternativen kan användas för alla meddelandetyper, bland annat sms, mms och RCS (Rich Communication Services).

Läs mer om filteralternativ

Organisera meddelandena i inkorgen med följande filter:

• Olästa
  • Kända och Okända
    • Avsändare anses vara kända om de är sparade i dina kontakter.
  • Stjärnmärkta
  • SIM 1 och SIM 2
    • Om du använder dubbla SIM-kort på telefonen visas dessa filter.
    • Med de här filtren kan du visa meddelanden som skickats till ett visst SIM-kort.
  • Bilder
    • Meddelandet innehåller en bifogad bildfil.
  • Videor
    • Meddelandet innehåller en video.