Melding

Krijg toegang tot nog meer berichtfuncties met RCS. Meer informatie over hoe je RCS-chats aanzet

Filters gebruiken in Google Berichten

Je kunt je inbox ordenen met filters in Google Berichten. Klik voor de filteropties op het zoekvak bovenaan de app. Je kunt filteropties gebruiken voor alle berichttypen, inclusief tekst- en multimediaberichten en Rich Communication Services (RCS).

Meer informatie over filteropties

Als je je inbox wilt ordenen, kun je je berichten filteren op:

• Ongelezen
  • Bekend en onbekend
    • Afzenders worden als bekend beschouwd als ze zijn opgeslagen in je contacten.
  • Met ster
  • Sim 1 en sim 2
    • Als op je telefoon een dual-sim is ingesteld, worden deze filters getoond.
    • Met de filters kun je berichten weergeven die naar een specifieke simkaart zijn gestuurd.
  • Afbeeldingen
    • Er is een afbeeldingsbestand bij het bericht gevoegd.
  • Video's
    • Het bericht heeft een video.

Gerelateerde bronnen