Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Utilitzar filtres a Missatges de Google

A Missatges de Google, pots organitzar la safata d'entrada amb filtres. En fer clic al quadre de cerca que hi ha a la part superior de l'aplicació, es poden veure les opcions de filtres. Aquestes opcions es poden utilitzar per a tots els tipus de missatges, inclosos els missatges de text i multimèdia i els Rich Communication Services (RCS).

Informació sobre les opcions de filtres

Per organitzar la safata d'entrada, pots filtrar els missatges per:

• No llegits
  • Coneguts i desconeguts
    • Els remitents es consideren coneguts si estan desats als contactes.
  • Destacats
  • SIM 1 i SIM 2
    • Si tens una dual SIM configurada al telèfon, es mostraran aquests filtres.
    • Els filtres et permeten veure els missatges que s'han enviat a una targeta SIM concreta.
  • Imatges
    • El missatge té un fitxer d'imatge adjunt.
  • Vídeos
    • El missatge conté un vídeo.