Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Sobre les alertes de missatges sospitosos

Les alertes de missatges sospitosos t'avisen quan un missatge que reps és semblant als que s'utilitzen per robar informació personal. Aquestes alertes funcionen per a tots els missatges del telèfon i són compatibles amb aplicacions de missatgeria populars.

Com funciona

El teu telèfon protegeix i processa de manera privada el contingut dels missatges al dispositiu. Els teus missatges no s'envien a un servidor i no es comparteixen amb cap aplicació, lloc web ni empresa, tampoc Google.

Informar de missatges sospitosos

Quan es detecti un missatge sospitós, rebràs un advertiment. Per ajudar a protegir altres persones, pots informar Google que el missatge sí que és sospitós. Per fer-ho, toca Informa. Quan n'hi informis, el text del missatge es compartirà amb Google i també el desaran. Si el remitent no és un dels teus contactes, també es compartirà un identificador del remitent. L'informe no estarà vinculat a tu ni a identificadors com el teu nom o número de telèfon.

Desactivar les alertes de missatges sospitosos

Pots desactivar les alertes de missatges sospitosos en qualsevol moment a Configuració:

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Seguretat i, a continuació, Configuració avançada.
  3. Toca Alertes de missatges sospitosos. És possible que hagis de seleccionar el teu perfil personal o de treball.
  4. Desactiva l'opció "Mostra les alertes".