Förbättra meddelandefunktionen med RCS. Läs om att aktivera RCS-chattar.

Stjärnmärk meddelanden och fäst konversationer

Lägg till stjärnor och nålar för att komma åt dina viktiga meddelanden och konversationer:

• Stjärnmärk meddelanden som du vill spara.
  • Fäst konversationer högst upp i meddelandehistoriken så att det blir lättare att hitta dem.

Så här stjärnmärker du meddelanden

1. Öppna Google Messages .
  2. Öppna konversationen med meddelandet du vill stjärnmärka.
  3. Tryck länge på det meddelande du vill stjärnmärka.
  4. Tryck på Stjärnmärk högst upp.
Valfritt: Om du vill ta bort meddelandet från dina stjärnmärkta meddelanden trycker du länge på meddelandet följt av tryck på Stjärnmärk .

Så här hittar du stjärnmärkta meddelanden

Om du vill hitta stjärnmärkta meddelanden i alla dina konversationer väljer du ett alternativ i konversationshistoriken:

• Tryck på Sök i konversationer följt avStjärnmärkta .
  • Tryck på Fler alternativ Merföljt av Stjärnmärkt.

Om du vill hitta ett stjärnmärkt meddelande i en viss konversation öppnar du konversationen och väljer ett alternativ:

• Tryck på Sökkonversation följt avStjärnmärkt högst upp.
  • Tryck på Fler alternativ Merföljt av Stjärnmärkt uppe till höger.

Så här fäster du konversationer

Viktigt!

• Det går att fästa upp till tre konversationer.
  • Det går inte att fästa konversationer i Indien.
  • Det går endast att fästa meddelanden på den mobila enheten. Det går att visa fästa meddelanden på den mobila enheten och på Google Messages för webben.
  1. Öppna Google Messages .
  2. Tryck länge på konversationen du vill fästa.
  3. Tryck på Fäst högst upp.
Valfritt: Om du vill lossa konversationen trycker du länge på konversationen följt av tryck på Lossa .