Krijg toegang tot nog meer berichtfuncties met RCS. Meer informatie over hoe je RCS-chats aanzet

Berichten markeren met ster en gesprekken vastzetten

Voeg sterren toe en zet items vast om snel toegang te krijgen tot je belangrijke berichten en gesprekken:

• Markeer berichten die je wilt opslaan met een ster.
  • Zet gesprekken bovenaan de berichtengeschiedenis vast om ze makkelijker te vinden.

Berichten markeren met ster

1. Open Google Berichten .
  2. Open het gesprek met het bericht dat je met een ster wilt markeren.
  3. Houd je vinger op het bericht dat je met een ster wilt markeren.
  4. Tik bovenaan op Markeren met ster .
Optioneel: Als je het bericht uit je berichten met een ster wilt verwijderen, houd je je vinger op het bericht en dan tik op Markeren met ster

Berichten met ster vinden

Als je berichten met ster wilt vinden in je gesprekken, kies je een optie in de gespreksgeschiedenis:

• Tik op Gesprekken zoeken  en dan Met ster .
  • Tik op Meer opties Meer en dan Met ster.

Als je een bericht met ster in een bepaald gesprek wilt zoeken, open je het gesprek en kies je een optie:

• Tik bovenaan op Gesprek zoeken  en danMet ster .
  • Tik rechtsboven op Meer opties Meer en dan Met ster.

Gesprekken vastzetten

Belangrijk:

• Je kunt maximaal 3 gesprekken vastzetten.
  • De mogelijkheid om gesprekken vast te zetten, is niet beschikbaar in India.
  • Je kunt berichten alleen vastzetten vanaf je mobiele apparaat. Je kunt vastgezette berichten bekijken op je mobiele apparaat en in Google Berichten voor het web.
  1. Open Google Berichten .
  2. Houd je vinger op het gesprek dat je wilt vastzetten.
  3. Tik bovenaan op Vastzetten .
Optioneel: Als je het gesprek wilt losmaken, houd je je vinger op het gesprek en dan tik op Losmaken .