Paranna viestikokemustasi RCS:n avulla. Katso, miten RCS-chatit laitetaan päälle.

Viestien merkitseminen tähdellä ja keskustelujen kiinnittäminen

Voit merkitä viestejä tähdellä ja kiinnittää keskusteluja, jolloin löydät haluamasi nopeasti:

• Merkitse säilytettävät viestit tähdellä.
  • Kiinnitä keskusteluja viestihistoriasi yläreunaan, jotta löydät ne nopeasti.

Viestien merkitseminen tähdellä

1. Avaa Google Messages .
  2. Avaa keskustelu, jossa olevan viestin haluat merkitä tähdellä.
  3. Kosketa pitkään viestiä, jonka haluat merkitä tähdellä.
  4. Valitse yläreunasta Tähti .
Valinnainen: Voit poistaa viestin tähdellä merkityistä koskettamalla sitä pitkään ja sitten valitse Tähti .

Tähdellä merkittyjen viestien hakeminen

Jos haluat hakea tähdellä merkittyjä viestejä kaikista keskusteluistasi, avaa keskusteluhistoriasi ja valitse seuraavista vaihtoehdoista:

• Napauta Hae keskusteluista ja sittenTähdellä merkityt .
  • Valitse Lisää vaihtoehtoja Lisääja sitten Tähdellä merkityt.

Jos haluat hakea tähdellä merkittyä viestiä haluamastasi keskustelusta, avaa kyseinen keskustelu ja valitse seuraavista vaihtoehdoista:

• Valitse yläreunasta Hae keskustelusta ja sittenTähdellä merkityt .
  • Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää vaihtoehtoja Lisääja sitten Tähdellä merkityt.

Keskustelujen kiinnittäminen

Tärkeää

• Voit kiinnittää enintään kolme keskustelua
  • Keskustelujen kiinnitystoiminto ei ole saatavilla Intiassa.
  • Voit kiinnittää viestejä vain mobiililaitteella. Kiinnitetyt viestit näkyvät sekä mobiililaitteella että Google Messages for webissä.
  1. Avaa Google Messages .
  2. Kosketa kiinnitettävää keskustelua pitkään.
  3. Valitse yläreunasta Kiinnitä .
Valinnainen: Jos haluat irrottaa keskustelun, kosketa keskustelua pitkään ja sitten valitse Irrota .