Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Destacar missatges i fixar converses

Afegeix estrelles i marcadors per accedir als missatges i a les converses importants.

• Destaca els missatges que vulguis desar.
  • Fixa converses a la part superior de l'historial de missatges perquè siguin més fàcils de trobar.

Com es poden destacar missatges

1. Obre Missatges de Google .
  2. Obre la conversa que contingui el missatge que vulguis destacar.
  3. Mantén-lo premut.
  4. A la part superior, toca Destaca .
Opcional: per suprimir el missatge dels missatges destacats, mantén-lo premut i, a continuació, toca Destaca .

Com es poden trobar els missatges destacats

Per veure els missatges destacats a les teves converses, tria una opció a l'historial de converses:

• Toca Cerca converses i, a continuació,Destacats .
  • Toca Més opcions Mési, a continuació, Destacats.

Per trobar un missatge destacat en una conversa concreta, obre la conversa i tria una opció:

• A la part superior, toca Cerca a la conversa i, a continuació, Destacats .
  • A la part superior dreta, toca Més opcions Mési, a continuació, Destacats.

Com es poden fixar converses

Important:

• Pots fixar un màxim de 3 converses.
  • L'opció de fixar converses no està disponible a l'Índia.
  • Només pots fixar missatges des del teu dispositiu mòbil. Veuràs els missatges fixats al teu dispositiu mòbil i a Missatges de Google per al web.
  1. Obre Missatges de Google .
  2. Mantén premuda la conversa que vulguis fixar.
  3. A la part superior, toca Fixa .
Opcional: per deixar de fixar la conversa, mantén-la premuda i, a continuació, toca No fixis .