Krijg toegang tot nog meer berichtfuncties met RCS. Meer informatie over hoe je RCS-chats aanzet

Voorgestelde acties gebruiken in Google Berichten

Google Berichten bespaart tijd en stuurt je automatisch suggesties, zodat je het volgende kunt doen:
  • Agenda-uitnodigingen maken en sturen via je standaard agenda-app.
  • Recente foto's bijvoegen.
  • Een videogesprek starten met Google Meet.
  • Je locatie delen.
  • Gif's zoeken.
Aanbevolen acties staan standaard aan in Google Berichten, maar je kunt ze uitzetten.

Voorgestelde acties uitzetten

1. Open Google Berichten .
  2. Tik rechtsboven op Meer opties Meer en dan Suggesties in chat.
  3. Zet Voorgestelde acties uit.