Paranna viestikokemustasi RCS:n avulla. Katso, miten RCS-chatit laitetaan päälle.

Toimintaehdotusten käyttö Google Messagesissa

Google Messages säästää aikaa ja näyttää automaattisesti ehdotuksia, joiden avulla voit
  • luoda ja lähettää kalenterikutsuja oletuskalenterisovelluksessasi
  • liittää äskettäin otettuja valokuvia
  • aloittaa videopuhelun Google Meetillä
  • jakaa sijaintisi
  • hakea GIFejä.
Oletusarvoisesti toimintaehdotukset ovat päällä Google Messagesissa, ellet ota niitä pois päältä.

Toimintaehdotusten ottaminen pois päältä

1. Avaa Google Messages .
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisäasetukset Lisää ja sitten Ehdotukset chatissa.
  3. Ota Toimintaehdotukset pois päältä.