Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Utilitzar les accions suggerides a Missatges de Google

Missatges de Google et permet estalviar temps i et proporciona suggeriments automàticament per:
  • Crear i enviar invitacions de calendari a l'aplicació de calendari predeterminada.
  • Adjuntar fotos recents.
  • Iniciar una videotrucada amb Google Meet.
  • Compartir la teva ubicació.
  • Cercar GIF.
De manera predeterminada, les accions suggerides estan activades a Missatges de Google, tret que les desactivis.

Desactivar les accions suggerides

1. Obre Missatges de Google .
  2. A la part superior dreta, toca Més opcions Més i després Suggeriments al xat.
  3. Desactiva l'opció Accions suggerides.