Paranna viestikokemustasi RCS:n avulla. Katso, miten RCS-chatit laitetaan päälle.

Google Messages Samsung-laitteilla

Google Messages tarjoaa RCS-chatit Samsung-puhelimissa.

Sovellus on

• esiladattu valikoituihin Samsung-laitteisiin
  • valikoitujen Samsung-laitteiden oletusviestisovellus.

Kun käytät Google Messagesia tietyillä Galaxy-laitteilla, voit

• lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä Galaxy-tablettien ja ‑kellojen kautta
  • lähettää uusiin tai aiemmin luotuihin keskusteluihin kuuluvia ryhmäviestejä Galaxy-laitteisiin ja ‑laitteista.
  • lähettää ja vastaanottaa meneillään olevien ryhmäkeskustelujen viestejä. Katso, miten RCS-chatit laitetaan päälle Google Messagesissa.

Vinkki: Keskustelut synkronoidaan eri Galaxy-laitteiden välillä.

Google Messages Samsung Galaxy Watch 4:llä

Google Messages on saatavilla kaikkiin uusiin Galaxy-älykelloihin, joissa on Wear OS Powered by Samsung.

Voit käyttää Google Messagesia puhelimella tai kellolla, jos haluat lähettää ja vastaanottaa 1:1- ja ryhmäviestejä seuraavien kautta:

• Bluetooth
  • Wi-Fi
  • Mobiilidata

Kun puhelimesi on offline-tilassa, jotkin LTE-mobiiliverkon kanssa yhteensopivat laitteet tukevat viestiominaisuuksia. Tarkista suoraan palveluntarjoajaltasi, tukeeko se viestejä puhelimen offline-tilassa.

Näin saat parhaan viestikokemuksen, kun yhdistät puhelimesi uudelleen:

• Valitse Vaihda postilaatikkoa ja sitten Puhelin
  • Pidä Google-tilisi synkronoituna puhelimen ja kellon välillä.

Jos haluat lähettää viestejä suoraan kellosta, valitse Vaihda postilaatikkoa ja sitten Kello.

Tekstiviestien laittaminen päälle useilla vanhoilla Samsung-laitteilla

Viestien lähetys useiden laitteiden välillä on oletuksena poissa päältä. Voit lähettää viestejä useiden laitteiden välillä näin:

1. Avaa Google Messages .
  2. Napauta profiilikuvaasi tai kuvaketta oikeasta yläkulmasta ja sitten Messages-asetukset ja sitten Lisäasetukset. ja sitten Tekstiviestit Galaxy-laitteilla.
  3. Laita Salli tekstiviestit Galaxy-laitteilla päälle.

Vanhoja Galaxy-tabletteja ja ‑kelloja koskevat rajoitukset

Galaxy-tableteilla ja ‑kelloilla ei voi

• käyttää RCS-chateja kahdenkeskisissä keskusteluissa
  • luoda uusia ryhmiä, joissa käytetään RCS-chateja.

Samsung Knoxin järjestelmänvalvojat voivat muokata allekirjoituksia yrityksen laitteilla

Samsung Knoxin järjestelmänvalvojat voivat lisätä ja muokata viestien allekirjoituksia tai laittaa ne pois päältä yrityksen laitteilla.

Automaattisia allekirjoituksia sisältävissä yritysten ylläpitämissä Samsung-laitteissa on banneri. Voit napauttaa banneria etsiäksesi allekirjoituksesi. Työntekijät eivät voi muokata allekirjoituksiaan.