Paranna viestikokemustasi RCS:n avulla. Katso, miten RCS-chatit laitetaan päälle.

Viestien tallennus‑ ja käyttöoikeusasetukset

Jotkin Googlen ja kolmansien osapuolten sovellukset voivat luvallasi käyttää viestejäsi lisäominaisuuksien tarjoamiseen. Tällaisia ominaisuuksia ovat esimerkiksi viestien palauttaminen uudella puhelimella tai sovelluksella sekä viesti-ilmoitusten lähettäminen kodin laitteeseen, älykelloon tai auton laitteeseen.

Kun saat päästä päähän ‑salattuja viestejä, ne sisällytetään myös Android-varmuuskopiointiin ja lisäksi tekstiviesti- tai ilmoitusoikeudet saaneilla sovelluksilla on pääsyoikeus niihin. Voit valita ja päivittää, mitkä sovellukset pääsevät viesteihisi.

Viesteihin pääsyn ylläpito

Ladattujen sovellusten tekstiviestiasetusten katsominen tai poistaminen käytöstä

Sovellusten käyttöoikeuksien muuttaminen Android-puhelimella.

Google Pixel ‑laitteet:

1. Avaa puhelimen Asetukset .
  2. Napauta Sovellukset ja ilmoitukset ja sitten Lisäasetukset ja sitten Käyttöoikeuksien ylläpito ja sitten Tekstiviestit.
    1. Jos olet sallinut tai estänyt sovellusten käyttöoikeuksia, ne näkyvät täällä.
  3. Napauta sovellusta, jonka käyttöoikeuksia haluat muuttaa ja sitten Salli tai Estä.
  4. Toista vaiheet jokaiselle sovellukselle.
Ladattujen sovellusten ilmoitusasetusten katsominen tai poistaminen käytöstä

Katso, miten voit muuttaa pääsyä ilmoituksiin Android-puhelimella.

Google Pixel ‑laitteet:

1. Avaa puhelimen Asetukset. .
  2. Napauta Sovellukset ja ilmoitukset ja sitten Lisäasetukset ja sitten Erikoiskäyttöoikeudet ja sitten Pääsy ilmoituksiin.

Jos olet sallinut tai estänyt sovellusten ilmoituksia, ne näkyvät täällä.

1. Napauta sovellusta, jos haluat muuttaa sen pääsyä ilmoituksiin.
  2. Vaihda Salli pääsy ilmoituksiin päälle tai pois päältä.
  3. Toista vaiheet jokaiselle sovellukselle.
Androidin varmuuskopioinnin katsominen tai poistaminen käytöstä

Viestit tallennetaan automaattisesti, kun varmuuskopiointi on päällä.

1. Avaa puhelimen Asetukset .
  2. Valitse Järjestelmä ja sitten Varmuuskopiointi.
    1. Jos olet sallinut tai estänyt sovellusten käyttöoikeuksia, ne näkyvät täällä.
  3. Napauta sovellusta, jonka käyttöoikeuksia haluat muuttaa ja sitten Salli tai Estä.
  4. Toista vaiheet jokaiselle sovellukselle.
Vinkki: Jotkin ominaisuudet saattavat lakata toimimasta, jos poistat sovellukselta pääsyn tekstiviestiasetuksiin tai ‑ilmoituksiin. Näihin saattavat lukeutua esimerkiksi Googlen automaattisesti täyttämät kertakäyttöiset salasanat, älykellon kautta lähetettävät ja vastaanotettavat viestit, kodin laitteet ja autojen laitteet.