I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Vejledning i fejlfinding

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Brug denne vejledning til at løse nogle af de mest almindelige problemer, du kan støde på, når du arbejder med Googles produktbedømmelser og produktanmeldelser.

Hva kan vi hjelpe deg med?