Länka ditt Merchant Center-konto till en plattform från tredje part

Du kan använda dig av en extern plattform om du vill visa, marknadsföra eller sälja dina produkter på Google. Om du länkar kontot kopplas ditt Merchant Center-konto till ett konto som du hanterar på en extern plattform. På så sätt kan vi erbjuda bättre tjänster till dig och den länkade plattformen.

[Anteckningsruta] Om det inte anges i kolumnen Fördel på fliken Plattformar får plattformen inte åtkomst till ditt Merchant Center-konto när kontot länkas.

Gör så här

Länka kontona

1. Logga in på Merchant Center-kontot.
  2. Klicka på Länkade konton på menyn Inställningar.
  3. Klicka på fliken Plattformar.
  4. Klicka på plusknappen och välj en plattform som du vill länka till ditt Merchant Center-konto.
  5. Klicka på Länka konton och följ anvisningarna.
  6. Kontrollera i kolumnen Status om dina konton har länkats.

Ta bort en länk

1. Logga in på Merchant Center-kontot.
  2. Klicka på Länkade konton på menyn Inställningar.
  3. Klicka på fliken Plattformar.
  4. Klicka på Ta bort länk i kolumnen Åtgärd.