In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Uw Merchant Center-account koppelen aan een platform van derden

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Klik hier voor meer informatie over hoe u uw Merchant Center-account kunt koppelen aan een platform van derden in Merchant Center Next.

U kunt een platform van derden gebruiken om uw producten beter weer te geven, te promoten en te verkopen via Google. Als u uw account koppelt, wordt uw Merchant Center-account gekoppeld aan een account dat u beheert op een platform van derden. Zo kunnen we u en uw gekoppelde platform betere services bieden.

Instructies

Uw accounts koppelen

1. Klik in uw Merchant Center-account op het icoon voor tools en instellingen Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear].
  2. Klik onder Instellingen op Gekoppelde accounts.
  3. Klik op het tabblad Partners en platforms.
  4. Klik op de knop Koppelen om een platform te kiezen dat u aan uw Merchant Center-account wilt koppelen.
  5. Klik op Accounts koppelen en volg de instructies.
  6. Check in de kolom Status of uw accounts zijn gekoppeld.

Accounts ontkoppelen

1. Klik in uw Merchant Center-account op het icoon voor tools en instellingen Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear].
  2. Klik onder Instellingen op Gekoppelde accounts.
  3. Klik op het tabblad Partners en platforms.
  4. Klik in de kolom Actie op Beheren.
  5. Klik op Ontkoppelen.
Opmerking: Hier leest u hoe u een bezorgdienstaccount kunt koppelen om retourlabels te genereren.